Referencer

- Hvad siger kunderne...

Hos EL-Gården A/S samler vi på tilfredse kunder - nedenstående finder du udtalelser fra nogle af dem.

"Alt el-arbejdet i forbindelse med vores husbyggeri blev leveret af El-Gården.

Fra den aller første dag var der en rigtig god kemi og vi har været absolut tilfredse med den rådgivning og vejledning vi har fået og det har ikke mindst været medvirkende til, at vores vej til at finde den rigtige løsning har været meget lettere.

Så hvis du står og mangler en elektriker, så gør du et rigtig godt valg ved at ringe til El-Gården"

Michael V. Knudsen (tidl. proff. håndboldspiller) - Privatkunde

"Vi har siden 2010 arbejdet samme med EGS, vedr. opførelse af vores passiv og 2020 parcelhuse.

Vi sætter store krav til selve udførelsen og i særdeleshed el-entreprisen, da vi skal overholde tæthedskravet for bygningsreglementer 2020.

Vi har på intet tidspunkt haft problemer med at overholde det, og det kan kun løses med nogle påpasselig og dygtige svende samt en mester som har stort overblik.

Vi drager stor nytte af, at svendene på byggepladsen, engang imellem selv tager fat i vores bygherre og drøfter placering eller lignende, så vi opnår det mest optimale ud fra det aftalte pengebeløb.

Vi kan kun give El-Gården A/S i Silkeborg, de bedste anbefalinger, dog ikke flere roser end der stadig er plads i kalenderen til HD Bolig's projekter i fremtiden!"

Henrik Dissing - HD Bolig

"Vi bruger EL-Gården fordi:

• Arbejdet udføres som aftalt.

• Ekstra omkostninger aftales inden igangsætning af arbejdet.

• Altid god og kompetent betjening, af alle medarbejdere.

• Aftaler vedr. opstart på arbejder overholdes.

• Altid klar med gode råd eller muligheder for besparelser."

Kim Würtz - Midtjysk Boligselskab

"El-Gården Silkeborg V/Dan Korsbakke, er en virksomhed der lever fuldt op til, at have værdierne som rettidig omhu - en professionel og varm tilgang til sine kunder. Firmaet lover ikke mere end man kan holde, hvilket giver tryghed og troværdighed, medarbejderne er troværdige og høflige, samt udviser stor håndværksmæssige færdigheder. Tak for Jeres dejlige måde at være på."

Wagner Mortensen - Privatkunde

"Vi har altid fået en fantastisk god service og rådgivning - også på hvidevarer. Nemt og effektivt - priser er altid OK - hurtig levering og installation - vi skal ikke tænke på, at køre brugte hvidevarer på genbrug - det klarer EL-Gården.

Så vi kan kun sige: Kontakt EL-Gården - så klarer de resten."

Elin og Henning Jensen - Privatkunde

"Som medarbejder ved Silkeborg Kommunes, Teknisk Service, har jeg mange forskellige bygninger, som jeg servicerer og holder opsyn med, bl.a. Biblioteket, Medborgerhuset, Lunden, Vestergade Hallen, Den Kreative Skole, 6 forskellige børnehaver, Fritidsklub, Hjemmeplejen, Rampelys, Psykiatrien, Tandklinikken og diverse udlejningsejendomme som hører under Silkeborg Kommune.

Mange af bygningerne bærer præg af tidens tand, bl.a. el-installationerne. Da bygningerne bruges af mange mennesker, har vores organisation brug for, at tingene fungerer på en forsvarlig måde, derfor bruger jeg EL-Gården med Dan Korsbakke i spidsen. De står for professionel rådgivning, tilbudsgivning, ombygninger, reparationer i højeste kvalitet, deres arbejde er altid lovmæssig korrekt, det betyder meget for vores organisation.

Jeg ringer aldrig forgæves til EL-Gården, selv når Mester har ferie, er der altid hjælp at hente."

Torben Laursen - Silkeborg Kommune, Teknisk Service

"Vi har altid fået en behagelig og god betjening hos EL-Gården, hvad enten det har drejet sig om noget der skulle ordnes straks, eller ved lejlighed. Vi kan kun give EL-Gården vores bedste anbefaling."

Hanne og Steen Amstrup - Privatkunde

"Vil bare lige sige tak for, pænt arbejde, hurtig udrykning og altid flinke medarbejdere – eller bare god service!"

Henrik B. Hansen (Midtjysk Haveservice) - Privatkunde

"Via Biler (Toyota Silkeborg) ønsker samarbejdspartnere med troværdighed og faglig stolthed, derfor har vi samarbejdet med EL-Gården i 11 år og glæder os til det i mange år fremad.

De kommer når vi ringer og kører ikke før de er færdige. Prisen kan vi ikke klage over, kvalitet er ikke gratis."

Jørgen Bach - Via Biler, Silkeborg

"Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge EL-Gården, arbejdet bliver udført til den aftalte tid (det kunne andre firmaer lære meget af), der bliver fulgt op på om arbejdet er udført korrekt og som aftalt. Super god behandling, fik jeg som kunde hos EL-Gården, så brug trygt EL-Gården."

Torben Søndergaard - Privatkunde

Scroll to Top