Autoriseret elektriker

Karsten - eltavle

Få styr på strømmen – ring altid til en autoriseret el-installatør

Brug altid en autoriseret elektriker, da det er utrolig vigtigt at dit el-arbejde udføres ordentligt. Både for din egen og andres sikkerhed.

Undgå brand

Det er ikke alle installationer, der er synlige, og der kan opstå brand i gamle skjulte installationer. Hold altid øje med de synlige faresignaler, fx misfarvninger af stikkontakter, hvis installationerne bliver varme, eller hvis noget opfører sig uregelmæssigt. Kontakt da altid en autoriseret el-installatør.

Undgå stød

Hvis du selv begynder at rode med dine el-installationer, kan det resultere i stød, som kan være både ubehagelige og skadende.

Tre gode tips

Der sker en rivende udvikling på installationsområdet, så her kommer tre gode tips:

  • Vi får flere og flere elektriske apparater derhjemme.  Lad derfor en autoriseret el-installatør undersøge, om de gamle installationer i boligen fortsat kan trække det hele.
  • Der er flere fordele ved at energioptimere din bolig. Ved at skifte over til en LED-løsning skåner man miljøet – og samtidig sparer man penge på sin strømregning.
  • Brug altid en autoriseret elektriker, hvis du skal have ændret på ledningsføringen derhjemme.

Medlem af Tekniq – tryghed for vores kunder

El-gården A/S er medlem af arbejdsgiver foreningen Tekniq (tidligere ELFO), som varetager overenskomst forhandling, politisk indflydelse m.v. for EL og VVS virksomheder i hele landet. Vores medlemsskab af Tekniq sikre vores kunder, at vi er klædt på til hele tiden, at være opdateret til branchens skærpede lov og sikkerhedskrav.

Så vil du være sikker på den helt rigtige løsning første gang, kontakt da EL-Gården A/S, din lokale elektriker i Silkeborg.

Karsten - eltavle

Ring til os på 86 82 48 99

eller få et opkald fra os

Kontakt

Adresse(Påkrævet)

Scroll to Top