Hvem er vi

Wila-Henning-maskine

Kvalitet siden 1978

El-gården A/S er en kvalitetsbevidst virksomhed, og har været det siden stiftelsen af "Flemming's El-Service" i 1978.

Flemming's El-service blev stiftet af elektriker Flemming Friis Hansen og hustru Conny Hansen.

Virksomheden har siden skiftet både navn og selskabsform, fra en personligt ejet virksomhed til et aktieselskab i 1998.

El-gården drives i dag af Flemming og Conny's søn Dan Korsbakke og hustru Charlotte Korsbakke.

Vigtigt for os

- at holde hvad vi lover hver gang.

Den tætte dialog med både ansatte og kunder er vigtig for os. Vi betegner os som en traditionel virksomhed, hvor alle brænder for at gøre det halve helt - og ikke omvendt.

Hos El-gården A/S går vi meget op i at leverer kvalitet til tiden - hver gang. Vi har den type brændstof på motoren, der hedder tilfredse kunder og nære, langvarige relationer.

Medlem af Tekniq - tryghed for vores kunder

El-gården A/S er medlem af arbejdsgiver-foreningen Tekniq (tidligere ELFO), som varetager overenskomstforhandling, politisk indflydelse m.v. for EL og VVS virksomheder i hele landet. Vores medlemsskab af Tekniq sikre vores kunder, at vi er klædt på til hele tiden, at være opdateret til branchens skærpede lov og sikkerhedskrav.

Arbejdsmiljø og sikkerhed

El-gården A/S er af Arbejdstilsynet tildelt en grøn smiley, for at opfylde alle krav til et godt arbejdsmiljø.

El-gården A/S følger sikkerhedsstyrelsens kvalitetskrav, og har naturligvis et godkendt KLS system (Kvalitets Ledelses System).

Høj kreditværdighed

Det er med stor glæde, at vi nu igen i 2024, for 10. år i træk, kan prale med den højeste kreditværdighed - AAA kreditrating og tilmed GULD status, som er den højeste kreditværdighed en virksomhed kan opnå.

Det er for os en meget stor anerkendelse at opnå denne rating, og den underbygger vores strategi om, at vi vil være blandt de bedste i branchen - ikke kun til vores håndværk, men også som samarbejdspartner til andre virksomheder.

Ud af landets regnskabspligtige selskaber, opnår kun 3,29% af virksomhederne den højeste AAA rating og kun 0,52% opnår GULD status.

Hvad er kreditrating:

Kreditrating foretages af Bisnode (tidligere Soliditet), som er et søsterselskab til den verdensomspændende kreditvurderingsfirma Dun & Bradstreet.

Ratingen fortæller noget om, hvor økonomisk stabil en virksomhed er, hvorledes selskabsstrukturen er (ejerforhold) og om virksomheden har evne og ikke mindst vilje til at betale kreditorer rettidigt.

Læs mere om kreditrating - klik her

Vi er din elektriker i Silkeborg og omegn - læs mere her

Scroll to Top