Centralstøvsuger

Centralstøvsuger

Installation, service og reparation af centralstøvsuger

Centralstøvsugere kan sagtens installeres i eksisterende huse. Selve maskinen/motoren placeres et sted hvor den ikke generer, f.eks. i kælder, garage eller skab. Rørinstallationerne kan trækkes i vægge, på loft eller i skabe.

Ring til 86 82 48 99

Så kommer vi gerne helt uforpligtende og gennemgår dine muligheder.

Derfor bør du vælge en centralstøvsuger

Der er mange gode grunde til at vælge en centralstøvsuger, som vi vil gennemgå herunder:

Bedre indeklima

Centralstøvsugerens udblæsningsluft med støv, mikropartikler, pollen og dårlig lugt filtreres og sendes ud i det fri. Med en traditionel støvsuger blæses det blot tilbage og cirkulerer i lokalet. Undersøgelser fra University of California på Davis School of Medicine har vist, at centralstøvsugerens bedre indeklima giver målbare fordele for allergikere.

Lavere støjniveau

Centralstøvsugeren placeres enten oppe på loftet, nede i kælderen, ude i bryggerset eller ude i garagen. Den kan derfor sjældent høres inde i huset, når der støvsuges. Med en traditionel støvsuger går man lige ved siden af støjkilden.

Bedre hygiejne

Med en centralstøvsuger skal man ved rengøringen blot håndtere en slange, som er let i vægt og har den helt rigtige længde. Det betyder, at det er lettere at få støvsuget i alle de små fjerne kroge – oppe over skabene, ude i hjørnerne i loftet og oppe på trappen. Rengøringen bliver alt andet lige mere effektiv og tilbundsgående, og det giver et både et bedre indeklima og en bedre hygiejne.

Høj sugeevne

Den kraftige motor sikrer en kontant sugeevne, som effektivt fjerner alt støv. Sugeevnen er så stor at den suser igennem rørene med 100 km/t. Det er også denne kraftige sugeevne der er med til at gøre en centralstøvsuger let at vedligeholde. Der er ikke meget som kan sætte sig fast, når det suser gennem rørene med så høj hastighed.

Diskret installation

De diskrete sugekontakter kan passe ind i ethvert moderne hjem. At have en Nilfisk Frithiof centralstøvsuger installeret er det samme, som at have en usynlig støvsuger – du kan hverken se eller høre den.

Bedre ergonomi

Med en centralstøvsuger er det slut med at have en tung maskine på slæb. Det betyder, at arbejdet er lettere og behageligere at udføre, og at belastningen af ryggen bliver mindre.

Færre skrammer

Med en centralstøvsuger er der ingen tung maskine, som man skal trække efter sig, og som laver skrammer på vægge, paneler og møbler. Der er heller ingen ledning, som slæbes hen over gulvet, sidder fast under døre og flår i karme ved oprulning.

Centralstøvsuger service

Brug for hjælp til din nuværende centralstøvsuger installation? Vi kommer gerne forbi og hjælper med fejlfinding, giver tilbud på service, reservedele eller kommer med en pris på opgradering af din centralstøvsuger, hvis du står og skal bygge til eller om.

Brug kontaktformularen eller giv os et kald på 86 82 48 99, så kommer vi forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder for centralstøvsuger eller reparation af den eksisterende.

Meget mere end centralstøvsugere

EL-Gården er en håndfuld kompetente, autoriserede elektrikere, som kan meget mere end støvsugere. Vi arbejder med alle former for el-installationer for både private og erhverv.

 

Centralstøvsuger

Ring til os på 86 82 48 99

eller få et opkald fra os

Kontakt

Adresse(Påkrævet)

Scroll to Top