Miljø og ansvar

Bulb with tree isolated on white background , green eco concept

Vi går forest med den grønne omstilling

Læs vores IMPACT Rapport for 2021/22 her

Læs vores IMPACT Rapport for 2020/21 her

Vi har alle et ansvar for at passe på vores klode og vi forsøger på El-Gården at sætte et grønt fodaftryk, så vi tager vores del af ansvaret.

Vi anvender så vidt muligt altid halogenfri kabler som ikke belaster miljøet så meget som PVC kabler.

Vi sorterer vores affald i 13 forskellige fraktioner så langt det meste affald bliver genbrugt (Pap, træ, flamingo, elektronik, PVC, hårdt plast, blød plast, kemiaffald, farligt affald, kabler, metal, hvidevarer og småt brandbart).

Vi rådgiver vores kunder til energirigtige og vedvarende løsninger som både kan spare penge og være gode for miljøet.

Vi har nogle gode samarbejdspartnere som vi kan sparre med omkring grønne løsninger som kommer både os og vores kunder til gode.

Vi kan tilbyde vores kunder en kompetent sparringspartner med god erfaring. Vi er lokale hvilket styrker vores kendskab og relation til vores kunder og begrænser vores brændstofforbrug.

Vi kan levere langvarige energirigtige løsninger til vores kunder, så de også er med til at skubbe på den grønne omstilling med mere vedvarende energi og mere ansvarlig forbrug.

Kompetent sparringspartner cirkel

Download som PDF – Tryk her

Vi er i en løbende proces omkring grøn omstilling og har lavet denne handlingsplan:

Download som PDF – Tryk her

EN GRØN HISTORIE

I forbindelse med opsætning af nye LED armaturer hos vores kunde Anla Glas A/S, havde vi en del emballage i form af papkasser fra materialer og da vores kunde så alle de tomme papkasser spurgte de, om de måtte beholde dem, så kunne de genbruge dem til pakning af varer til deres kunder og det måtte de selvfølgelig gerne.

Så foreslog vores kvikke elektriker, at de kunne aftage alt vores pap hvis de var interesseret og det var de meget interesseret i. De bor 900 meter fra os, så nu kommer de et par gange om måneden og henter pap hos os som de genbruger til at pakke og sende deres varer i.

Det er ren WIN WIN – vores kunde sparer på indkøb af pap og vi sparer afhentning af vores pap og vi begge er med til at spare en forarbejdning i forbindelse med genanvendelse af pappet – herved sparer vi begge både penge og på miljøet.

Bulb with tree isolated on white background , green eco concept

Ring til os på 86 82 48 99

eller få et opkald fra os

Kontakt

Adresse(Påkrævet)

Scroll to Top